Новини

Новини

Кристиан Костов се завърща в Лондон за среща с българската общност

След участието си на „London Eurovision Party“, Кристиан Костов ще се завърне на британска земя за нова порция сценични изяви, но този път насочени изцяло към българската общност в Обединеното кралство.

Младият български изпълнител, който ще представя страната ни на тазгодишното издание на „Евровизия“, ще застане рамо до рамо до рамо с легендарни наши изпълнители като Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов, Венко Поромански, Валди и Георги Марков. Проявата е част от второто европейско турне на „Фондацията“, които ще представят както нови, така и неостаряващи песни от репертоара на групите, които съставят тази суперформация.

„Със сигурност е огромна част да имам възможността да пея заедно с такива имена от българската сцена. Това са хора, които значат много за цялата ни страна и това, че ме поканиха на този концерт е страхотен жест, който дълго ще помня.“, сподели развълнуваният Кристиан, за когото това ще е поредна спирка в неговото европейско турне. След втората си изява в Лондон, българският представител на „Евровизия“ ще посети още Амстердам на 8 април и Мадрид на 15 април.

Концертът е на 7 април в Clapham Grand от 19:00. Билети могат да се закупят тук.